Taloyhtiöt

Asuuko taloyhtiössänne ikääntyviä ihmisiä?

Haluatteko tarjota heille parasta palvelua asumisen tueksi?

Heideken tarjoaa taloyhtiöille yhteistyötä

Heideken Kotipalvelu tarjoaa taloyhtiöille yhteistyötä, josta hyötyvät sekä taloyhtiö, sen kotipalveluita tarvitsevat asukkaat että Heidekenin työntekijät. Heideken tarjoaa taloyhtiössä asuville kotipalveluasiakkailleen säännöllisesti kauppapalvelun veloituksetta sitä vastaan, että taloyhtiö ilmoittaa asukkailleen tästä mahdollisuudesta ilmoitustaululla ja tiedotteella. Heideken toimittaa materiaalit, joilla taloyhtiö voi viestiä edellä mainituista eduista. Mainittu yhteistyö ei sido taloyhtiön asukkaita käyttämään Heidekenin palveluita, vaan ainoastaan kannustaa siihen etujen kautta, mikäli hinta ja palvelun taso on oikea.

Yhteistyön ansiosta taloyhtiö voi helpommin valvoa asukkaidensa saaman palvelun laatua. Hallitus ja taloyhtiö voi samalla osoittaa kantavansa huolta ikääntyvistä asukkaistaan. Taloyhtiö sitoutuu solmimaan kuitenkin vastaavan yhteistyön vain Heidekenin kanssa.

Yhteistyö taloyhtiöiden kanssa mahdollistaa sen, että Heidekenin työntekijöiden ei tarvitse kulkea pitkiä matkoja kohteiden välillä ja säästää sen myötä luontoa.

Heideken Kotipalvelu

Itäinen Pitkäkatu 25
20700 TURKU